Paintball – actiune, munca in echipa, multa distractie pe Nexus-Paintball.ro!

paintball

paintball

Lucrul în echipă nu a fost niciodată atât de distractiv! Atunci când pereţii biroului te apasă sau simţi nevoia să refulezi din cauza neînţelegerilor cu colegii, e timpul sa iei o pauză. Aerul curat şi activităţile de teambuilding pot să ridice moralul întregii echipe. “Împuşcatul” cu bile de vopsea la Paintball, are ca scop întreţinerea unei atmosfere de continuă competiţie între participanţi, lucru benefic în sudarea echipei unei companii sau a unui grup de cunoscuţi, precum şi generarea de bună dispoziţie.

Paintball-ul este un joc interactiv în care participanţii ascunşi după copacii din pădure sau după diferite obstacole sunt împărţiţi în echipe egale şi trebuie, folosindu-se de interactivitate şi condiţie fizică, să  dezvolte strategii de a învinge adversarii marcându-i cu bile de “vopsea”. Echipamentul oferit este unul de ultimă generaţie iar protecţia jucătorilor este maximă. Asistaţi de arbitrii profesionişti, se pot dezvolta mai multe tipuri de jocuri dinamice.

Echipă versus echipă, Capturarea steagului sau o multitudine de alte jocuri care se pot aplica la cerere: tir cu armele de Paintball, păzeşte baza, escortă VIP, vestul sălbatic, ruleta rusească, etc iti pot transforma ziua intr-una de neuitat

Se pot realiza jocuri de Paintball cu pana la 120 de participanti in sistem piramidal cu finala. Echipamentul de protecţie oferit este unul extrem, mult îmbunătăţit faţă de cel standard, pentru a conferi protecţie totală.

Acest echipament se poate cumpara si pe magazinul nostru online, oferind  posibilitatea oricui de a isi achizitiona markere de Paintball sau protectii / imbracaminte adecvata.

Pe site gasiti :

- markere /arme de ultima generatie de la TIPPMANN;

- măşti protectoare de la JT;

- combinezoane protectoare din material rezistent (camuflaj şi negre);

- veste protectoare piept-spate;

- suspensoare protecţie zone intime bărbaţi;

- mănuşi protecţie cu scut de plastic;

-accesorii si piese de schimb pentru Paintball;

-produse second hand sau resigilate;

Pentru cei pasionati care practica in mod frecvent Paintball sau pentru cei care acum incep

Nexus-Paintball

Nexus-Paintball

acest sport , oferim posibilitatea de a achizitiona echipament de paintball direct din magazinul nostru online, NEXUS PAINTBALL.

Acest articol este publicat in Blog si are ca taguri: , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Articole pe aceeasi tema:

Afla cele mai mici preturi pe SmartBuy.ro