Mos Craciun te invita la espresso

In luna cadourilor Cafemagia.ro va prezinta un automat de cafea mai special. Pentru ca as putea spune ca vorbim de una din pietrele pretioase ale coroanei

cafemagia de la Jura. Aparatul de cafea Ena Micro 1, acest automat de cafea ultracompact, care prepara un espresso perfect, si care a fost redus la dimensiuni minime, pentru a se incadra cat mai bine in bucataria ta de acasa.

Sa luam pe rand fiecare din trasaturile acestui minunat automat de cafea pentru a intelege de ce trebuie sa fie una din optiunile tale.

Compact si versatilitate

Acest model ultra-compact are lungimea de doar 23 cm, potrivit pentru orice tip de incapere. Duza pentru cafea poate fi ajustata pe inaltime, pe o scara continua de la 55 la 141 mm fiind astfel adaptata pentru orice tip de ceasca. Discutam despre un aparat de cafea care ofera posibilitatea alegerii intre trei dimensiuni de cesti de cafea, deoarece cantitatea de apa este programabila. Mentionam o nota in plus, gradul de tarie se poate regla in doua trepte.

Crema, Aroma si Savoare

Capacul sau protector pastreaza prospetimea boabelor de cafea, rasnita Aroma+ le macina usor, in timp ce unitatea de preparare Micro asigura extractia in conditii ideale.

Cum se pastreaza prospetimea boabelor de cafea ? Pe marginea capacului recipientului pentru boabe exista un silicon special care mentine boabele de cafea proaspete pe o perioada lunga de timp. Aceasta inseamna ca aroma completa este transferata direct in ceasca.

Ce inseamna rasnita Aroma + si de ce e atat de deosebita? Prin perfectarea unghiului de rasnire, inginerii de la JURA au reusit cu succes sa creasca eficienta rasnitei, rezultatul fiind o aroma completa si proaspata in fiecare ceasca iar timpul necesar pentru rasnire este redus considerabil.

Unitatea Micro. Gratie functiei de preincalzire inteligenta cafeaua incoronata cu o crema fina ajunge in ceasca la temperatura optima.

Optidoza

Unul din atuurile aparatelor de cafea Jura. Sunt putine automate de cafea care ofera aceasta optiune. Dar sunt si mai putine automate de cafea care ofera posibilitatea de a alege intr-un interval atat de generos de la 6 la 10 gr de cafea boabe pe ceasca. De ce trebuie sa tinem cont de aceasta optiune? Ne dorim o cafea tare vom alege sa facem o cafea cu un gramaj de 10 grame, exista situatii in care consideram o optiune o cafea mai putin corpolenta selectam un gramaj mai mic.

Protejarea mediului inconjurator

Functia „Energy Save Mode“, butonul patentat „Zero Energy“ si timpul de inchidere programabil ofera o eficienta energetica ridicata.

Functia „Energy Save Mode“ (cu activare automata dupa 5 min.), butonul patentat „Zero Energy“ si timpul programat automat de inchidere dupa 2 ore ofera o eficienta energetica ridicata.

Usurinta in utilizare

Touch panel cu toate optiunile de utilizarea a aparatului. Mai mult decat atat, toate setarile pentru intretinerea automatului pot fi usor reglate prin simpla apasare a simbolurilor afisate.

In perioada Sarbatorilor de Iarna Cafemagia.ro iti ofera un pret special de doar 2490 Ron pentru automatul de cafea Ena Micro One. Intra si tu pe Cafemagia.ro sa afli toate promotiile noastre Jura.

Acest articol este publicat in Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Articole pe aceeasi tema:

Afla cele mai mici preturi pe SmartBuy.ro