Eliberati scena, porniti lumina spectacolul poate sa inceapa!

Jura Impressa J7Impressa J7 imbina liniile moderne, culorile luminoase, materialele nobile intr-un finisaj unic si indraznet. Un automat de cafea a carui prezentare in lumea cafelei a castigat prestigiosul premiu “If Product Design Award 2010”

Cafemagia.ro- magazin online specializat in comercializarea espressoarelor. „Echipa noastra de la Cafemagia.ro cauta sa puna un accent in expunerea acelor automate de cafea ce ies din nota de banal, prin caracteristici speciale de design si dotari tehnice. Iar Jura Impressa J7 este un aparat de cafea ce merita sa fie descoperit si apreciat de catre toti iubitorii de cafea.”

Impressa J7 creaza senzatie! Doriti o cafea? Da! Ei bine, cafeaua va fi servita spectaculos! Luminile vor cade pe ceasca de cafea. Pentru ca Jura accentueaza statutul de vedeta al cafelei. Ceasca va straluci in tonuri de galben ghimbir. Da, pentru ca Jura a creat aceasta functionalitate deosebita, iluminarea cestii in nuante de alb si galben, atunci cand cafeaua se prepara la acest minunat automat de cafea. Jura se adreseaza acelor iubitori de cafea si de frumos.  Si atunci indraznim sa afirmam – creatorii aparatelor de cafea Jura isi doresc sa transforme automatul de cafea intr-o piesa de rezistenta a bucatariei tale.

Mentionam aici doar cateva din caracteristicile speciale ale automatului Jura Impressa J7.

Touchscreen prietenos. O simpla atingere, si din varful degetelor tale vei selecta bautura ta preferata. Interfata simpla iti permite sa te joci personalizand cafeaua ta printr-o multitudine de selectii. Aparatul Impressa J7 ofera variante de cafea de la tip ristretto, espresso, pana la normal. Si asta pentru ca taria si aroma cafelei se poate programa in functie de mai multi parametrii:  gramajul cafelei  boabe pe portie ce poate varia de la 5 gr pana la 16 gr; temperatura apei programabile pe 3 nivele; taria cafelei programabile in 3 trepte; aroma si intensitatea cafelei programabile in 2 trepte.

Intretinere si decalcifiere. Haideti sa ne oprim si asupra uneia dintre problemele majore ale unui aparat de cafea – depunerea de calcar. Din experienta echipei noastre Cafemagia, am sezizat ca exista o oarecare retinere urmata de o constanta amanare a celor care trebuie sa purceada la o asemenea procedura de decalcifiere, daca aceasta este realizata manual. Si este lesne de ghicit ce urmeaza, calcifierea boilerului, ceea ce duce la blocarea aparatului de cafea.

Ei bine, cu Impressa J7 situatia se schimba. Deoarece Jura Impressa J7 te atentioneaza atunci cand trebuie sa urmezi pasii specifici detartrarii. Ba mai mult decat atat aparatul iti permite initierea programului automat de decalcifiere. Este un element in plus in comparatie cu multe alte aparate de cafea existente deja in piata, ce transforma aceasta functionalitate intr-unul dintre atuuri. Modalitatea oferita de Impressa J7 prin automatizarea si simplificarea acestui proces ofera utilizatorului siguranta mentinerii functionarii aparatului in conditii optime.

Si sa nu finalizam totusi, fara a trece in revista si alte cateva trasaturi:

Monitorizare activa a boabelor de cafea- acest program asigura intr-un fel buna functionare a aparatului, rasnita nu va porni atunci cand nu are cantitatea necesara de cafea, iar cutitele rasnitei nu vor mai da in gol.

Afisarea statusului de mentenanta. Aparatul va ofera informatii despre statusul de clatire, curatare, decalcifiere.

Energy save. Functie ce previne orice risipa de energie. Trebuie sa recunoastem ca pasim rapid intr-o noua etapa, in care ecologizarea nu trebuie sa mai fie o vorba aruncata in vant.cafemagia

Iar daca te-am convins prin prezentarea noastra si-ti doresti si tu sa te bucuri de un Jura Impressa J7 , intra acum pe Cafemagia.ro si afla promotia noastra pentru acest aparat de cafea.

Acest articol este publicat in Blog si are ca taguri: , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Articole pe aceeasi tema:

Afla cele mai mici preturi pe SmartBuy.ro