Camere Gopro la QuickMobile.ro

Camere Gopro la QuickMobile.roQuickMobile ți-a pregătit 3 modele ale ediției Gopro Black pentru ca experiența lumii exterioare să se schimbe complet.

Gopro Black Edition Surf este o cameră foto mică, ușoară și de două ori mai puternică decât edițiile anterioare. Este comod de purtat în călătorii, și este rezistentă la apă la o adâncine de până la 60 de metri. Poate captura fotografii uimitoare la o rată de 30 de poze pe secundă, fiind una dintre cele mai versatile camera ale momentului.

Această ediție HERO3 filmează la o calitate de două ori mai bună decât ediția anterioară. Performanța fotografiilor este asigurată de camera de 12 MP, care capturează de două ori mai bine fotografii clare în condiții de lumină redusă față de predecesoarea sa. Distorsiunea imaginii este inexistentă datorită lentilelor combinate care acoperă un spectru larg al peisajelor. Gopro Black Edition Surf are Wi-fi încorporat. În plus, acest model dispune și de telecomandă pentru Wi-fi, rezistentă, de asemenea, la apă.

Pachetul conține HERO3: Black Edition, Acumulator Li-Ion, Cablu USB, Telecomanda Wi-Fi,  montura Quick Release, montura J-Hook, montura placa surf, brat pivotant 3-Way.

Gopro Black Edition Adventure este mai ușoară decât modelele anterioare, cu o performanță foto de 3 ori de mai mare.  Camera de 12 MP este ideală pentru capturarea fotografiilor chiar și în condiții de luminozitate scăzută.  Pentru că sunetul este important, specialiștii Gopro au reproiectat noul HERO 3 pentru o calitate superioară, naturală a sunetului. Și acest model are Wi-fi integrat.

Pachetul conține:  HERO3: Black Edition, carcasa subacvatica 60m, Acumulator Li-Ion, Cablu USB, Telecomanda Wi-Fi, montura Quick Release, montura J-Hook, montura Curved, montura Flat Adhesive, brat pivotant 3-Way.

Gopro Siver Edition cântărește doar 73 de grame, dar performanțele sale sunt impresionante. La fel ca și celelalte modele din gama sa, calitatea audio nu a fost neglijată. Este necesar sistemul de operare iOS pentru a controla această cameră de pe smartphone-uri și tablete. Telecomanda wireless este rezistentă la apă și poate activa gadget-ul de la distanță.(telecomanda nu este inclusă în pachet).

Pachetul conține: carcasă submersibilă HERO3, sistem Quick-release, șurub de prindere lung, sistem  J-hook, braț articulat, prindere adezivă plată, prindere adezivă curbată, usiță spate skeleton, cauciuc anti vibrații, baterie reîncărcabilă Li-Ion 1050mAH, cablu Mini-USB.

Caută camerele Gopro pe www.QuickMobile.ro

Acest articol este publicat in Aparate Foto si are ca taguri: , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Articole pe aceeasi tema:

Afla cele mai mici preturi pe SmartBuy.ro